Vi hjärta Stockholm – auktionen som gör skillnad

Vi hjärta Stockholm – auktionen som gör skillnad

hjartastockholm.se/sandra-ljung Den 23 september, startar AFAs auktion av mina signerade verk av Rasterrosett. Tillsammans med sex andra fotografer och konstnärer…


Social, Content & Influenser Marketing

Just nu är jag på slutspurten av en väldigt aktuell och superlärorik kurs i Social content marketing. I kursen får man spetskompetens inom digital marknadsföring när det gäller att använda verktyg, system och arbetsmetodiker. Lära sig att ta fram en plan för vilka målgrupper, kanaler och vilket innehåll som ska prioriteras för att nå uppsatta mål och hur innehåll ska anpassas till mål, målgrupp och kanal. Dessutom arbeta med influencers, vilka förväntningar och krav som kan ställas såväl som vilka kostnader detta medför.

En komprimerad YH-kurs som lär dig de viktigaste verktyg, kanaler och arbetsmetodiker som används inom digital marknadsföring.

Mediainstitutet

Google Digitalakademi

Tog nyligen en nyttig basickurs i sökoptimering på Google digitalakademi. Rekommenderas för alla AD & grafisk formgivare där ute som vill förbättra, uppdatera sina digitala kunskaper inom området. Google har mängder av kostnadsfria online-kurser dagligen.

När idéen är satt är det faktiskt innanför boxen du ska tänka och göra SEO för att på bästa sätt göra kundresan mest effektiv och lönsam för företaget.


Söker nytt jobb! augusti 2020

Nu har jag druckit min sista specialkaffe på Johan & Nyström Rosteri (som anställd, men har såklart blivit hooked på kaffet) Söker en ny tjänst fr.o.m. 1 aug. – kom gärna med jobbtips!


Ny i javagänget

Ny i javagänget

2019/08/08 Det är med stor glädje jag joinar Johan & Nyströms eminenta marknadsteam som deras nya Grafiska formgivare, medan esset…


Nya affischer 2019 – på butik Konst-ig!

2019/01/19 Nu finns det några signerade exemplar av de grafiska trycken ‘Nyfiken 1’ och ‘Nyfiken 2’, 50×70 på designbokhandeln Konst-ig, SoFo Stockholm. (Åsögatan 124). Verken var med på Business arenas auktion “konst för en god sak” sept 2018.

rasterrosett - nyfiken 1 poster

Söker anställning som Grafisk designer

Efter ett längre vikariat på Nkel kommunikation söker jag nu en ny arbetsplats! Hör gärna av er till mig på sandra@designbyljung.com , LinkedIn eller 070-760 06 16

sandra ljung - grafisk formgivare

Nya grafiska tryck – snart i butik!

Dessa grafiska kollage-tryck, 50×70, Nyfiken 1 och Nyfiken 2 landar inom kort i butik i begränsad upplaga. Inspirationen kommer från Torsten Jovinges färgkombinationer och de visar nyfikenheten av att upptäcka sin stad.

rasterrosett poster nyfiken1 nyfiken2 50x70

Rasterrosett i auktion på Waterfront Business arena

Rasterrosett samarbetade med Afa Fastigheter och skapade två kollage, signerade (50×70) med tema “Hjärta Stockholm” som auktionerades ut på Waterfront  Business arena, sept 2018. Vinsten gick oavkortat till Stockholm Stadsmission.   

rasterrosett -poster nyfiken1 2018

Frilanspaus – Anställd på Byrån Nkel

Ett heltidsvikariat från maj 2017  t.o.m 22 december 2018.

Spara

Spara

Spara

Spara