Google Digitalakademi

Tog nyligen en nyttig basickurs i sökoptimering på Google digitalakademi. Rekommenderas för alla AD & grafisk formgivare där ute som vill förbättra, uppdatera sina digitala kunskaper inom området. Google har mängder av kostnadsfria online-kurser dagligen.

När idéen är satt är det faktiskt innanför boxen du ska tänka och göra SEO för att på bästa sätt göra kundresan mest effektiv och lönsam för företaget.


Söker nytt jobb! augusti 2020

Nu har jag druckit min sista specialkaffe på Johan & Nyström Rosteri (som anställd, men har såklart blivit hooked på kaffet) Söker en ny tjänst fr.o.m. 1 aug. – kom gärna med jobbtips!


Ny i javagänget

Ny i javagänget

2019/08/08 Det är med stor glädje jag joinar Johan & Nyströms eminenta marknadsteam som deras nya Grafiska formgivare, medan esset…


Nya affischer 2019 – på butik Konst-ig!

2019/01/19 Nu finns det några signerade exemplar av de grafiska trycken ‘Nyfiken 1’ och ‘Nyfiken 2’, 50×70 på designbokhandeln Konst-ig, SoFo Stockholm. (Åsögatan 124). Verken var med på Business arenas auktion “konst för en god sak” sept 2018.

rasterrosett - nyfiken 1 poster

Söker anställning som Grafisk designer

Efter ett längre vikariat på Nkel kommunikation söker jag nu en ny arbetsplats! Hör gärna av er till mig på sandra@designbyljung.com , LinkedIn eller 070-760 06 16

sandra ljung - grafisk formgivare

Nya grafiska tryck – snart i butik!

Dessa grafiska kollage-tryck, 50×70, Nyfiken 1 och Nyfiken 2 landar inom kort i butik i begränsad upplaga. Inspirationen kommer från Torsten Jovinges färgkombinationer och de visar nyfikenheten av att upptäcka sin stad.

rasterrosett poster nyfiken1 nyfiken2 50x70

Rasterrosett i auktion på Waterfront Business arena

Rasterrosett samarbetade med Afa Fastigheter och skapade två kollage, signerade (50×70) med tema “Hjärta Stockholm” som auktionerades ut på Waterfront  Business arena, sept 2018. Vinsten gick oavkortat till Stockholm Stadsmission.   

rasterrosett -poster nyfiken1 2018

Frilanspaus – Anställd på Byrån Nkel

Ett heltidsvikariat från maj 2017  t.o.m 22 december 2018.

Spara

Spara

Spara

Spara


Vårstäda dina väggar, 20% rabatt i shoppen

Det grafiska trycket Pelare är signerat och finns i limiterad upplaga à 50 ex. Säljs i Rasterrosetts webbshop eller på butik Konst-ig i SoFo i Stockholm. Nämn rabattkoden 20RABATT vid köp av samtliga grafiska tryck i webbshoppen under mars.

Spara

rasrerosett_print_pelare_50x70

Mönsterrapport med Hanna Werning

Under två heldagar var jag med i en mönsterrapport workshop (surface pattern) med formgivaren Hanna Werning. Ett utmärkt tillfälle att stänga ner laptopen och skapa mönsterform för hand samt lära sig olika mönstertekniker. En kunskap bra att ha i varumärkesuppdrag där kunden vill ha ett mönster i sin grafiska identitet.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Hanna Werning workshop i mönsterrapportering
Min inspiration av Tennisbanans Linjer, rutmönster, former och färger.