Design by Ljung startades 2008 av mig Sandra Ljung – frilansare inom Art direction och Grafisk formgivning. Jag tar uppdrag att utforma nya varumärkesidentiteter; logotyper och grafiska identiteter och hjälper kunder att göra ett ansiktslyft av befintliga grafiska plattformar.

Under 2013–2016 har jag vid två längre tillfällen frilansat som vikarierande Art director hos Kampai kommunikation – en trevlig Reklambyrå på Söder i Stockholm. Med många kunder inom fastighets- och byggbranschen exempelvis AFA Fastigheter, Concent och Skanska. Senast gjorde jag, tillsammans med team Kampai, den grafiska identiteten och merchandise, annonsering, webbsida och film för Kontorhotellet GT30 på Östermalm i uppdrag av AFA fastigheter.

Tidigare (2008–2013) har jag delat studio med Creative director Camilla Lundsten (Grundare av Littlephant) Jag frilansade som grafisk formgivare och assisterade Camilla i projekt för bl a Brio, Scandic hotels i Stockholm. Bygga mässmontrar på Formex för Littlephant och TV4 äntligen hemma och assistera i skyltning av fönster och display i butik för Brio Concept store och Brothers & Sisters (RnB retail) Var även anställd på Littlephant som Grafisk formgivare/Originalare med ansvar för deras webbshop.

Rasterrosett är ett eget konstprojekt jag gör tillsammans med Grafiska formgivaren Sofia Andersson – som jag träffade på Forsbergs skola (2005–2007). Vi skapar grafiska posters av handgjorda kollage med papper, foton och andra återvunna material.

”Vi inspireras av abstrakta former i vår omgivning, sedan är det fritt spelrum med hjälp av sax, skalpell och klister”

Postern Diamant vann pris i Svenska tecknares tävling ”Kolla! 2012”. Rasterrosett har också ställt ut sina grafiska tryck på utställningar i Paris, Vancouver och Sydney. Vår senaste poster Pelare säljs på Konst-ig i Stockholm.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara