Söker anställning som Grafisk formgivare

sandra ljung - grafisk formgivareEfter ett längre vikariat på Nkel kommunikation söker jag nu en ny arbetsplats! Hör gärna av er till mig sandra@designbyljung.com eller på
070-760 06 16


Nya grafiska tryck – snart i butik!

Dessa grafiska kollage-tryck, 50×70, Nyfiken 1 och Nyfiken 2 landar inom kort i butik i begränsad upplaga. Inspirationen kommer från Torsten Jovinges färgkombinationer och de visar nyfikenheten av att upptäcka sin stad.rasterrosett nyfiken 2018


Rasterrosett i auktion på Business arena, 2018

Rasterrosett samarbetade med Afa Fastigheter och skapade två kollage, signerade (50×70) med tema ”Hjärta Stockholm” som auktionerades ut på Business arena, sept 2018. Vinsten gick oavkortat till Stockholm Stadsmission.   
rasterrosett -poster nyfiken1 2018


Frilanspaus – Anställd på Byrån Nkel

Ett heltidsvikariat från maj 2017  t.o.m 22 december 2018. Läs en intervju på nkel

 

Spara

Spara

Spara

Spara


Vårstäda dina väggar, 20% rabatt i shoppen

rasrerosett_print_pelare_50x70Det grafiska trycket Pelare är signerat och finns i limiterad upplaga à 50 ex. Säljs i Rasterrosetts webbshop eller på butik Konst-ig i SoFo i Stockholm. Nämn rabattkoden 20RABATT vid köp av samtliga grafiska tryck i webbshoppen under mars.

Spara


Mönsterrapport med Hanna Werning

//2016-11-17// Under två heldagar var jag med i en mönsterrapport workshop (surface pattern) med formgivaren Hanna Werning. Ett utmärkt tillfälle att stänga ner laptopen och skapa mönsterform för hand samt lära sig olika mönstertekniker. En kunskap bra att ha i varumärkesuppdrag där kunden vill ha ett mönster i sin grafiska identitet.
I denna mönsterrapport inspirerades jag av min dotters teckning i vilken jag valde ut några fina former att göra ett mönster av.
surfacepattern_workshop_byniki

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara


Affisch Växthus 32×45 – limiterad upplaga 20 ex.

//2016-06-02//Nyhet! Affisch – Växthus, 32×45 (A3+). Rasterrosett har en ny affisch i A3+ i limiterad upplaga 20 ex. Pappersval: Scandia 2000 smooth. 150 g.
Ingår i serien city+Nature som är ett samarbete med Illustratör Andera Wan. Affisch Bergstopp och Oväder ingår i denna triptych.
Finns att köpa i Rasterrosetts webshop: Rasterrosett.com
Återförsäljare: Konstbokhandeln Konst-ig, SOFO, Åsögatan i Stockholm.

Rasterrosett är ett samarbete mellan Sandra Ljung och Sofia Andersson som skapar grafiska konceptuella tryck i kollageform.

Rasterroisett_Växthus_miljöbild

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara


Vårnyhet 2016 – Affisch Pelare, 50×70

//2016-03-01//Sätt upp nytt och fräscht på väggen i början av året. Rasterrosett har en ny affisch i A3+ i limiterad upplaga 20 ex. Pappersval: Scandia 2000 smooth. 170 g Färg: Mint/vit/koppar. Off-set
Finns att köpa i Rasterrosetts webshop: Rasterrosett.com
Återförsäljare: Konstbokhandeln Konst-ig, SOFO Åsögatan i Stockholm.

Rasterrosett är ett samarbete mellan Sandra Ljung och Sofia Andersson som skapar grafiska konceptuella tryck i kollageform.

copywright, Rasterrosett. 2016

Spara


Hej Kampai!

Efter föräldrarledigheten är jag åter tillbaka på en frilansplats hos ett härligt gäng. Kampai kommunikation. Jag kommer jobba för dem och parallellt ta egna uppdrag under hösten 2015. kontakta mig gärna för frilansuppdrag.


Ny återförsäljare av grafiska tryck från Rasterrosett: Konst-ig!

//2015-08-25// Rasterrosett har hittat ett nytt hem. Våra grafiska tryck säljs på butik Konst-ig, Åsögatan 124 i Stockholm. Rasterrosett är ett samarbete mellan Sandra Ljung och Sofia Andersson som skapar grafiska konceptuella tryck av återvunnet papper.
  konstig